SELAMAT DATANG.

P.I.S.M.P. BAHASA MELAYU AMBILAN JANUARI 2007, IPG KAMPUS KENINGAU, SABAH.

Sila isi Buku Pelawat, terima kasih.

7 Dis 2008

KEPUTUSAN RASMI PEPERIKSAAN PISMP BM SEMESTER 4

KECIL sangat? Tidak dapat dibaca?? Mudah sahaja. Klik pada gambar untuk mendapatkan saiz sebenar gambar tersebut. Sekian, terima kasih.
Terima Kasih


11 ulasan:

iankaka' berkata...

Tahniah kepada yg berjaya.. tingkatkan usaha anda~ yakin boleh~ erm! kepada yg tidak berjaya JANGAN sekali-kali putus asa! Setiap manusia ada Jatuh dan ada Bangunnya.. tidak ada yg perlu dirisaukan.. rakan-rakan seperjuangan sentiasa membuka hati serta minda untuk saling bantu-membantu~ TOGETHER WE STAND!! Peace~

EyeNa berkata...

wahhh~
trima kaseh byk2 adi bradi..
ni yg aku tmbh syg ko ni adi..hahaha!~
tahniah ya adi..pointer ko bulih thn..hehe
ya3...TOGETHER WE STAND!~

Carmelliny berkata...

saling membantu lh ian..terima kasih utk info result kita tu..

lobak berkata...

wah me 3.16=pointer org malas..
sobs..

iankaka' berkata...

Mr. lubak lubak~ haha~ sama ja kita.. malassss~ bah.. taun dapan kamu tingula sa blajar dari ari pertama lagi kita d maktab~ mo jadi budak nerd~ hahaha~ AZAM~ nyalakan azam membumbung~ padukan tekad nan waja~ Hahaha

lobak berkata...

ahhaha..thn dpn praktikum boy..
campur lg KKBi..mati kita..
mo rajin2 sdh ni..last year komon!..
mo kejar pointer..bwahahaha..
apa2 pon mo men Cabal luk..
=))

iankaka' berkata...

haha~ praktikum la baru best~ cikgu gemuk mesti banyak peminat nanti~ hahahah~

Feefay berkata...

ooo..xmo tima kaseh ngan sy aa yg duluan p tgk result..hehe..pa2pun congrats kpd suma org..tingkatkan usaha & pointer ok..TOGETHER WE STAND..

bluwek berkata...

tahniah tahniah...hehe..kepada yang ada duit, TOGETHER WE SPEND!hahaha...

iankaka' berkata...

adada~ c zura.. cuba kamurang tingu jam brapa da post comment da.. Hahaha.. apa la ko wat bangun subuh2 ni hah? OooO~ solat subuh pula kan? kikiki~ bah~ mana ada duit suda ni.. karing ni sampai naannti dapat elaun..huhuhu.. lama lagi kita kaya.. hahahah

project.D berkata...

olololo...tahniah pada kamurg suma...sa yg gagal oo...kc doa sa ar...gara2 nda jawab soalan la ne...kc doa sa ar....

apa2 pn tahniah pada kamurg yg suma lulus..

p/s :
lau sa gagal juga, balik kg sambung putung gata la ne...