SELAMAT DATANG.

P.I.S.M.P. BAHASA MELAYU AMBILAN JANUARI 2007, IPG KAMPUS KENINGAU, SABAH.

Sila isi Buku Pelawat, terima kasih.

30 Dis 2008

Kepada putera2 PISMP

Assalamualaikum dan salam sejahtera geng!

Untuk pengetahuan korang aku, Imran, Achai serta Abg Nasir OUM (hehehe...) telah pun berada di hostel pada masa ini... Pulang awal kunun2 mo wat folio la sambil mo pok bilik yang best sikit... Jadi amcm ada sesepa yang mo bagi cadangan bilik mna kita mo pok? ataupun ada yang mo cadang stay d bilik dulu juga ka?
Owh ya semalam juga Sir Bujang ada nek 'menziarah' kami...dan dia juga ada berpesan satu perkara yang penting wat kita yang berada di blok B ini..Mulai daripada Januari ini, kita sama sekali tidak lagi dibenarkan untuk membuat penyambungan internet... jadi, kita di minta untuk memotong talian internet kita pada bulan januari ini...sebab hal ini telah diketahui oleh pihak BPG dan mereka tidak membenarkannya sama sekali... Tidak ada pilihan lain..actly, dia (cg Bujang) tidak ada masalah kita wat penyambungan itu, coz tidak ada mnyusahkan dia pun...tp, msalahnya tu bercanggah dengan peraturan...jadi, terpaksalah...
Owh ya saya juga ingin berpesn tuk kgkwan lain ni pi sms lah kpd cuki yg sdng di kuarantin kerana menghidapi demam cacar...ucpkan selamat bertransformasi kepada buaya (hahaha jan marah r cuki...)
Kepada member2 yang telah kita lantik sebagai ketua dalam BIG semester ini, harap dapat juga lah memberikan sedikit input dan membuat perancangan awal sebagai draf. Ini bagi melicinkan lagi program dan bagi mengurangkan masalah 'last minute' yg selalu terjadi...hehehe (Hidup Teten n Palvee). Tambahan lagi semester ini kita akan berpraktikum. Jadi, kesibukan confirm akan ada...
Rasanya itu ja yang ingin saya kongsikan bersama harap dpt memberikan sikit manfaat kpd kita..(Hidup BM!!!!). Saya juga ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat tahun baharu hijrah dan masihi. Tidak lupa juga tahniah kepada kita kerana ramai yang lulus pada exm lepas..kepda rakan kita yg kurang bernasib baik, bersamalah kita membantunya...Ok!

*Azam kita:
- 2 bulan sebelum exam dinding koridor sudah ada nota.
- exm: pointer pula semua meningkat .
- BIG berjalan lancar

* sepa2 yang ada aim utk kelas kita sem ini, tulis la d blog ini..Terima Kasih


2 ulasan:

lobak berkata...

huhuhu..
no internet no cabal

Feefay berkata...

selamat menyiapkan folio..share2 la notes ah..hehe