SELAMAT DATANG.

P.I.S.M.P. BAHASA MELAYU AMBILAN JANUARI 2007, IPG KAMPUS KENINGAU, SABAH.

Sila isi Buku Pelawat, terima kasih.

13 Nov 2008

CERITA DARI LIKAS....









Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Pa cita kamu sana? Jadi ka tu jamuan? Sori la x join...ala aku ada atau xda sama ja... xda effect pun...hahaha (betul ka Pal?) Tujuan aku menulis kali ini untuk tulis cita sal hoki yang aku ikut..bukan pa, sekadar perkongsian...Kepada sesiapa yang x tau, aku n Harsidi sedang mengikuti team Keningau..Sebenarnya kemasukkan kami ke team ini bukanlah kerana kecampinan kami..tapi kerana kekosongan yang diberikan oleh beberapa orang guru... Tapi, ada ura-ura mengatakan kemasukan kami adalah kerana kehenseman kami (hahaha) tapi sejauhmana kebenarannya, hanya anda yang dapat menilainya...

Hari ini, team kami telah bertemu dengan Tawau (pasukan yang paling hebat la kunu) dengan keputusan 2-3 (Kalah nasib ja) dan Beaufort (3-2 yuhu menang..). Besok kami akan bertemu dengan PBU. Doakan aku sihat hahaha...Owh ya Cikun, utk pegtahuan ko, kaki aku dah ok skg (ada la dalam 75 %)... Myb disebabkan oleh ubat Pak Mat, or disebabkan oleh rendaman air suam (cadangan achai)...myb juga sal Tongkat Ali si RCD...hehehe

Satu yg menarik ingin aku kongsikan lagi cni, budaya psiko menyaiko... Team mate sendiri pun bleh marah kita tym game...wah dasat jugak r..aku kena saiko oleh team sendiri sal kasut aku terterbang cz x ikt kuat2 (ahhaha)...kindet tul..tp lepas main dorg ok...bleh gelak ketawa lagi.. x tau la..myb budaya dorg agaknya...

Papa pun ni satu pendedahan kpd aku..taun depan aku mo bawa team IPKS g sni... (azam aku)..majoriti team hoki kngau actly adalah dalam kalangan PISMP BM...

*Pesanan: Harap semua PISMP Bm dapat mengekalkan stamina n meningkatkannya pada cuti ini.. cz taun depan ada olahrga interclass, ada KAGUM...kita kasi penuh lagi fligt g smjg dengan bdk BM...ada bangkangan?

Terima Kasih


8 ulasan:

project.D berkata...

itu aku sokong...hehehhehe...nti kita kc full tu flight ar...o ya..pasal kaki ko,jan ko risau...pak mat da 'paitung' baik pny....ko kimslm awek yg jual goreng pisang kat tepi pagar sana...

PISMP BM berkata...

Tahniah kepada rakan kita (Rizal bin Othman)atas penyertaan dan komitmen yang ditunjukkan. Harapan saya semoga Kelas PISMP BM akan lebih maju pada tahun hadapan tidak kira dari aspek akedemik dan sukan.

rojo kobog berkata...

hehe aku tau tu cikun...paitung baik punya kan? hahaha..owh ya ari ni kami menang lagi..3-2 lawan KB..Insya Allah bsuk akan berjumpa dengan KK..Sesuatu yg ingin saya kongsikan di sni adalah 'jauh perjalanan, luas pemandangan'....

project.D berkata...

truskan usaha ko cip..kc menang team kamu...tahniah!!!!!!!!!!

Carmelliny berkata...

bah,bagus lh tu..bh gud luck kamurang yg men join team keningau men hoki tu!chaiyo!chaiyo!

Feefay berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Feefay berkata...

adedeh..impian ko 2 sesuai ngan lelaki jak la..yg pompuan ni suma da xda stamina & kekuatan mo ikut thn dpn..hehe
pa2 pun, wish u ol gud luck & do more than ur best!!!

lobak berkata...

aaaa..
Main cabal la best..
xD bwahahahha
adeh..men keeper hoki lg nmpknya taun dpn ni..naik flight kt jgn x naik..kasi habis tu mknan MAS